5 Simple Statements About su kaçağı tespiti Explained

Wiki Article

Son teknoloji cihazlarımız sayesinde, su sızıntılarının kaynağını hassas bir şekilde belirleriz, böylece gereksiz yere yapılan işlemleri önler ve zamandan tasarruf sağlarız.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçağı sessiz ve uzun süre fark edilmeyebilir. Siz erken fark ettiğiniz için şanslı sayılırsınız.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

 Deneyimli ustalarımız riskleri en aza indirerek su arızasını noktasal olarak tespit etmektedir.

İşimizde uzman ekibimiz tüm cihazlarımızla tespit ve tadilat işlerinizi garantili ve itina ile yapıyoruz

Bu noktada; tüm işlemlerinizde gönül rahatlığıyla bizleri tercih edebilirsiniz. Sadece cihaz anlamında değil aynı zamanda çalışma arkadaşlarımız yönünden de tamamı profesyonellerden oluşan; her biri alanında uzmanlık kazanan takımımızla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Eğer dairede yaşayan kişi sayısı 1 yıl içinde değişmemiş su tesisatçısı ise, önceki su faturalarınıza bakarak kullandığınız suyun metre küp hacmini kontrol edebilirsiniz, eğer son aylarda çOkay farklı derecede bir harcama olduğunu görüyorsanız su kaçağı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Termal su kaçağı tespit cihazları suyun sıcaklığını kullanarak sızıntıları su kaçak tespiti bulur. Bu cihazlar borunun olduğu su kaçağı tespiti yere tutulduğunda su akışını ekranından gösterebilir. Ekrana bakarak sızıntının olduğu nokta kolayca bulunabilir.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Klozetler gizliden su kaçırırlar ve gözle fark edilmesi çOkay zordur, yapmanız gereken klozet su tankına bir miktar boya ilave etmek ve bir süre klozeti kullanmayarak klozetten akıyor mu test etmektir.

Su kaçakları eski suggestion tesisatlarda olduğu gibi yeni taşındığınız evde e olabilmektedir. Su tesisatı montaj aşamasında su tesisatçısı hata yaparsa eve yerleştikten sonra hataların ortaya su kaçağı tespit çıkması istenmeyen bir durumdur.

Konusuna hakim bir ustadan hizmet aldim, iletisimi su tesisatçısı ve gerekli bilgileri aktarmasi cok iyi oldu. Verilen hizmetten memnunum Y

İstanbul Su Kaçağı Bulma; Aşağıda sizlere en çOkay uyguladığımız su kaçağı bulma yöntemlerini sıralıyoruz:

Report this wiki page